Sunday, January 8, 2012

azmin mula naik tocang

azmin ali dah sebar cerita yg dia boleh buat demo tanpa apa apa sekatan. ini dilaporkan oleh MM dimuka depan. itu lah kalau nak tahu perangai manusia berhati munafik. janji lain, buat lain. apa tujuan azmin kata begitu ?? nak tunjuk sikap anakisme nya. anakisme ini diajar oleh seorang manusia bernama anwar. anwar itu lah. yang suka..duduk kat belakang. tapi anwar tak pernah akui yg dia berperangai mcm itu. suruh sumpah takut pulak. kini perangai anakismenya sudah berpindah kejiwa azmin ali. malunya pak ali dengan sikap jahat anaknya itu. azmin ali apa peduli nasib org lain. bini dia pun dia sanggup gadai.

apa guna pkr nak buat demo 901. nak tunjuk samseng ke? kat m'sia ini tidak ramai org yg suka dgn perangai samseng. tiada lain tujuan melainkan nak ajak rakyat dan anak muda yg tak tahu apa apa jadi jahat. rasuk jiwa siswa dan siswi melayu. maka anak muda melayu pun melalak lah mcam dirasuk setan. ini lah budaya yg dipupuk oleh pembangkang. terutama oleh pkr. pkr jenis parti jahat. parti samseng. mesyuarat sesama mereka pun boleh bergaduh. bayangkan kalau org mcm azmin diberi tampuk kuasa. dia akan jual negara. jual maruah bangsa. jual apa sahaja. dia peduli apa dgn org lain. janji nafsu dia puas. azmin bukan ada jiwa ihsan. kalau dia ada jiwa iman dan ihsan, tentu dia kawal bini dia tidak menjadi org kesayangan anwar ...ha..ha..

kini azmin jadi pak turut anwar yg totok. bukan kerana perjuangan iman, tetapi kerana harta dan pangkat yg sementara. azmin lupa yg dia akan sampai ke bilik enam kaki dalam dan dan 3 kaki lebar suatu masa nanti. bukan lupa kot. kalau lupa ok juga. tapi dia rasa dia boleh rasuah semua malaikat. atau dia akan beri malaikat cuti bila dia nak masuk kubur nanti.

inilah jiwa dan pembawaan manusia manusia yg ada dalam pkr iaitu puak kurang rasional. maknanya kalau dah tak rasional..gilaaaa lah !!!

No comments:

Post a Comment