Friday, January 6, 2012

ANWAR SEMEMANGNYA MUSUH NO 1 NEGARA

anwar memang manusia jahat.tindaknnya sejak 1974 menggoncang keamanan negara dgn demontrasi atas isu ada petani yg mati kebuluran di baling diteruskan pada 1998 sebaik sahaja dia terhumban dari kabinet Tun Mahathir. anwar bersama al gore membakar keharmonian negara dgn demontrasi jalanan. anwar dgn teriakan reformasi menunjukkan keangkuhannya dan menentang kepimpinan negara.
anwar disabitkan dgn kes liwat dan dipenjara. dia yg sepatutnya bersyukur selepas dibebaskan oleh pak lah, menjadi lebih arrogant. bersama kuncu-kuncunya diluar dan di dalam negara anwar menyimbah benzen kebencian rakyat kepada kerajaan.
pada pru 12, anwar bersama musuh melayu iaitu dap berkongsi pengaruh untuk membenam umno dan bn. tapi gagal. anwar menjadi musuh melayu. kalau dulu dia memusuhi dap kini dap yg sejak dulu menanti ruang untuk menawan tanah melayu ini menjadi sahabat sebantal anwar.
perangai anwar tidak berubah. dia terlibat dgn kes liwat kedua. setelah berhelah sampai tiga tahun, penghakiman terakhir akan sampai kepundaknya. anwar nampak hidupnya kian pudar. kes liwat nya kali ini mungkin mengakhiri kesombongannya. harap dia akan terbenam seperti umat umat lut .
dlm ketakutan menghadapi kes itu, anwar mengheret rakyat yg innocent untuk mengugut kerajaan, khasnya hakim. namun kali ini walaupun dia mengumpul sejuta org pun dia tidak akan selamat. hanya pengikut nya yg bodoh kohong sahaja yg akan membuntuti dia. seribu doa dipohonkan kepad Ilahi agar anwar akan hilang dari persada politik negara.

No comments:

Post a Comment