Saturday, July 2, 2011

Tutup pintu rundingan .Tahniah PDRM.

Tabik kepada PDRM kerana menutup pintu rundingan dgn ajk demonstrasi KOTOR (bukan bersih). itu baru anak jantan. penulis sebut anak jantan sebab Ketua polis berani buat keputsan yg pasti dibenci oleh anwar, mat sabu, anak benggali itu, malah nik aziz jua. istilah anak jantan wajar diberikan kpd Ketua Polis, kerana PM suka guna istilah itu. masa untuk berlembut, bersenyum, apatah lagi MENGALAH dgn ajk demo KOTOR yg didalangi oleh manusia dua A, anwar dan ambiga sudah TAMAT.

TAMAT untuk selamanya. tindakan PDRM itu sangat tepat. mana mungkin PDRM boleh membiarkan demonstrasi yg didalangi oleh ideologi kominis itu merosakkan kuala lumpur. jika diteruskan besar kemungkinan darah akan tersembah di jalan raya. tidak mustahil api akan membakar barisan kedai dan pejabat dibandaraya ini. hatta nyawa juga. PDRM sangat arif dgn kejahatan kominis. bukan sepuluh atau seratus nyawa anggota polis dan tentera diragut oleh kominis yg didokong oleh chen peng. beribu anggota polis dan tentera gugur akibat kekejaman kominis. siapa yg jadi kominis. sejarah menukilkan bahawa mereka adalah ahli bintang tiga dan kumpulan 'min yuen'. siapa ahlinya. jawabnya sebahagian besar org cina. kalau tidak besar masakan kerajaan terpaksa mewujudkan lebih 600 buah kampung baru diseluruh Tanah Melayu, untuk penempatan semula org cina diketika kominis menjadi setan negara.

amaran akan menangkap serta mengISAkan pihak-pihak utama yg mendalangi demo KOTOR adalah satu tindakan yg pro aktif. lebih tepat kalau digunakan istilah 'go beyond'. SYABAS Tan Sri Ismail dan Datuk Seri Khalid diatas keberanian yg jarang-jarang dimiliki itu. rakyat yg berjiwa baik, jujur dan amanah pasti berdiri disamping TUAN malah akan terus mendoakan TUAN agar konsisten, berani dan tabah.

No comments:

Post a Comment